Efsaneler Polenezköy'de buluştu..

31 Temmuz Cumartesi günü Polenezköy'de toplanan Klasik Otomobil tutkunları efsanelerin buluşmasına tanıklık ederken, AR Collection 1954 model bir Bentley ile katılarak, en güzel otomobil ve en eski otomobil ödüllerini kazandı.

Efsane klasik otomobillerin bir araya geldiği bu buluşmaya Polenezköy halkı da büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan klasik otomobiller Polenezköy girişinde oluşturulan bir alanda sergilenirken, bir çok güzel klasik otomobilin katıldığı bu etkinlik çerçevesinde klasik otomobiller arasında bir de güzellik yarışması yapıldı. AR Collection'a ait 1954 model bir Bentley en güzel otomobil ve en klasik otomobil ödüllerini kazanarak günün dikkat çeken otomobili oldu.

Klasik otomobil tutkunu olan ve bu organizasyonu düzenleyen Joseph Dahoda, bu toplantıların geleneksel bir hale getirileceğini ve her ayın son Cumartesi günü “Efsaneler Polenezköy'de buluşuyor” organizasyonunun tekrarlanacağını söyleyerek, bu işi daha da ileri noktalara taşımak istediklerini ve bu toplantıları uluslararası hale getirmek istediklerinin altını çiziyor. Ayrıca sadece klasik otomobil sahiplerini değil, klasik otomobiller ile ilgilenenleri ve Polenezköy'ün eşsiz güzelliklerinde keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi her ayın son Cumartesi günü Polenezköy'e davet ediyor. Konu ile ilgili bilgi Polenezköy Muhtarlığının 0 216 432 31 61 ve 432 32 32 numaralı telefonlarından alınabilir.


Ar Classic
ar.collection@gmail.com
@2000, Tüm Hakları Saklıdır