Foto Maraton Kupası Ar Collection'ın

Klasik Otomobil Kulübü tarafından Yalçınlar A.Ş. sponsorluğunda düzenlenen Foto Maraton, bir çok Klasik Otomobil katılımıyla 21 Ağustos Cumartesi günü Etiler Yalçınlar'ın önünden verilen startla başladı. Ar Collection, konsept ve içerik olarak farklı olan bu yarış organizasyonuna 1962 model bir Triumph -TR 4 ile katılarak birincilik kupasını kazandı.

Her ekibe bir fotoğraf makinesi, yalçınlar Daha sonra dağıtılan ve çeşitli puanlarda 100 adet nokta bulunan listelerdeki mekanların bulunması, bulunan noktada otomobilin tamamının yada tartışma götürmez bir parçasının, yalçınlar şapkasının ve ekipten en az bir kişinin gözükmesi gerekiyordu. Ayrıca çekilen fotoğrafın listedeki konuyu net olarak yansıtması önemli bir detaydı. Bu etkinlik

Cumartesi günü saat 13:00 de başlayan maraton , Pazar günü saat 15:00 de sona erdi. 26 saat boyunca klasik otomobiller İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini dolaştılar ve büyük ilgi çektiler.

Ekiplerin belirlenen noktalarda çektikleri fotoların puanlanarak değerlendirmesi sonucu, 1962 model bir Triumph -TR 4 ile katılan Ar Collection adına Cengiz Artam, birincilik ödülünü Klasik Otomobil Kulübü başkanı Aydın Harezi'den aldı.


Ar Classic
ar.collection@gmail.com
@2000, Tüm Hakları Saklıdır