Ar Collection'nın İtalyanları İstanbul'u turladı…

Italian Trade Commision ( İtalyan Dış Ticaret Ensitüsü) ile Klasik Otomobil Kulubü'nün 06 Haziran'da birlikte düzenlediği "Italian Festival" ine Ar Collection üç klasik otomobil ile katılarak basının ve diğer konukların ilgi odağı oldu.

Ar Collection 1928 Model Fiat 509 SS, 1967 Model Fiat 124 Spider ve 1968 Alfa Romeo GTV ile festivale katılarak İstanbulu turladı. Özel olarak bir adet üretilmiş olan 1928 Model Fiat 509 SS, festivalin en çok ilgi gören otomobili oldu.

İtalyan klasik otomobiller sırasıyla Taksim meydanından hareket ederek, Eminönü ve Sultanahmet'e geçti. Topkapı Sarayında verilen mola sonrası Dolmabahçe'ye hareket eden konvoy, özellikle ülkemizi ziyaret eden turistler tarafından ilgiyle izlendi. İstanbul caddelerinde birbirinden güzel İtalyan tasarımı otomobillerin geçişleri göz doldururken konvoyun en dikkat çeken otomobili özel olarak üretilmiş olan 1928 Model Fiat 509 SS vatandaşlar tarafından beğeniyle takip edildi. Turistlerin fotoğraf çekip dikkatle incelediği otomobiller "Italian Festival" kapsamında İstanbullularında takdirini topladı.

Festival, klasik otomobillerin Esma Sultan yalısına gelmesiyle sahiplerine verilen İtalyan menüsünün yer aldığı özel bir davet


Ar Classic
ar.collection@gmail.com
@2000, Tüm Hakları Saklıdır